Over ons

Eddy Roossien

Eddy Roossien - Bouwbedrijf E. Roossien Stadskanaal

Eddy behoort tot de derde generatie bouwers van het geslacht Roossien. Eddy is een echte vakman die het bouwen met de paplepel ingegoten kreeg.

Eddy Roossien richt zich graag op langer lopende projecten, maar ook voor een kortdurende verbouwing draait Eddy zijn hand niet om. Woningen, winkelpanden, kantoren en diverse aanbouwen en verbouwingen hebben vele tevreden klanten onder zijn vakkundige handen zien ontstaan.

Het ontstaan van Bouwbedrijf E. Roossien

Gelooid door zijn vader Henk Roossien en jarenlange arbeidservaring heeft Eddy Roossien sinds enige tijd zijn eigen bouwbedrijf opgericht: Bouwbedrijf E. Roossien. Vanuit Stadskanaal bedient hij Drenthe, Groningen en omliggende provincies van een divers dienstenaanbod, dat uiteenloopt van nieuwbouw tot verbouw, en van aanbouw tot onderhoud. Altijd met een vriendelijk woord en een positieve instelling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wilt u kennis maken met de vakmensen van Bouwbedrijf E. Roossien in Stadskanaal? Wilt u weten wat wij kunnen beteken voor u en uw bouwplannen? Neem dan vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf E. Roossien. Wij staan u graag te woord en helpen u met raad en daad.
Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.